Halaman

Selasa, 19 Julai 2016

Selamat Hari Raya Aidilftri

credit to google

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016
Maaf Zahir dan Batin...

Selasa, 22 September 2015

Ibu beranak 3

Wah dah lama dah tak bukak blog ni.
Kali terakhir cerita pasal pregnancy aku.
Baby aku dah 6 bulan lebih dah weh..haha
Punyala lah lama.

Aku telah selamat melahirkan baby boy bernama Saiful Aiman Bin Shaiful Nizam di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia pada 12 Mac 2015 jam 8.32 malam.
Kali ni sekali lagi aku berjaya memegang title ibu yang gagah (title ni budak ofis yang bagi) kerana telah berjaya melahirkan baby seberat 4.13kg secara normal..kelas tak?
Alhamdulillah semuanya selamat sampaikan doktor2 dan nurse2 kat situ kagum sebab aku boleh melahirkan baby yang gagah tak sepadan dengan fizikal aku semuanya normal.
Kalau korang kata aku hebat, aku bukanlah manusia hebat.
Yang hebatnya adalah Allah.

Jumpa lagi di next entry ye.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email