Halaman

Ahad, 21 November 2010

Aktiviti hujung minggu

Salam..
Waaa..malam ni baru sempat nak bukak blog...
Semalam langsung tak sempat nak bukak blog..
Aku baru je sampai KL ni...
Sorry ye kawan-kawan tak sempat nak balas kunjungan korang...
Semalam aku ngan husband balik Gemas (umah mak mertua aku)..
Harini pulak pergi kenduri kawin kat Kampung Bengkulu..
Petang pulak balik KL...
Akhirnya dapat jugak jumpe Amani...(^_^)v
Sekarang ni Amani tengah tido...
Dah sampai ke London agaknye dia.. :-)

Oleh sebab aku dah agak letih, aku takde idea nak tulis even ada topik yang aku nak tulis...huhu...
Soklah aku sambung eh...
Nak tido dulu dengan Amani...
Esok nak balik Bandar Penawar dah..
Jadi kene gunakan masa yang ada ni dengan sebaiknya :-)

Selamat malam ye kawan-kawan...

4 ulasan:

  1. eh asma...husabnd org gemas eh???dekat ar gak ngan palong tu....kak ad palong 6

    BalasPadam
  2. @Atia Adina : ha'a lah kak ad...suami saya org gemas...kat taman sentosa..dah dekat ngan tmpt akak upenya...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email