Halaman

Isnin, 8 November 2010

Amani dan Susunya



Gambar-gambar kat atas tu pakcik dia yang tangkap (Pakcik Han..kene sebut jugak nama dia ni..kalau tidak nanti dia marah..ooo..takutnye....Credit to Cik Han...) 

Dari lahir sampai sekarang Amani minum susu Bebelac...Kalau dulu aku bagi breastfeed+susu formula. Sekarang ni bila aku dah duduk jauh terpaksa lah bagi Amani minum susu formula je..Siannya Amani...
Tapi Alhamdulillah sampai sekarang Amani serasi dengan Bebelac.. Tak pernah kena cirit birit pon...Sembelit tu ada jugak kena..tapi dalam sebulan tu sekali dua je...harga dia pon taklah mahal sangat bolehlah orang kata... So, aku dengan husband pon decide nak teruskan je bagi Amani minum susu ni....

Susu Bebelac  

Dua minggu lepas timbang kat klinik 5.64 kg..Sekarang ni?? Kus semangat..Amani dah semakin bam bam..Teruskan minum susu + air kosong ye Amani...

5 ulasan:

  1. hahahah sengal tulis bagi santai lagi leh x??

    BalasPadam
  2. semangat betol badan dia kan.. geram jek tengok!!

    BalasPadam
  3. han : haha...biar ar...

    kak gha : ha'a..sedih tgglkan dia smlm..uwaaa

    BalasPadam
  4. wah! bam2 sama macam nuha dulu tapi lepas setahun terus tak bam2 :P

    BalasPadam
  5. kak mi : yeke? kak elis suh dia diet ke ape ?haha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email