Halaman

Isnin, 8 November 2010

Amani dengan rompersnya...



Semalam aku dengan mak aku try and error...pakaikan Amani rompers...Saje nak tengok muat ke tak...sebab nampak mcm panjang semacam aje...rupe-rupenya dah muat...Rompers ni kawan ayah Amani yang hadiahkan...ada sehelai lagi..warna pink jugak...Tapi ada satu lagi benda yang ibu nak beli..untuk dipadankan dengan rompers ni nanti...Ibu nak belikan tight untuk Amani macam kat bawah ni...

Baby tight

waa...cutenya tight ni...kene beli ni...

4 ulasan:

  1. tomeynya amani...krdt tok paksunya :)

    BalasPadam
  2. crdt utk paksu???motif??

    gambar ni mak ayah dia yg tangkap...tu yg aku tak mention nama ko tu..haha

    BalasPadam
  3. chomeynyer amani..hehe..bile la dapat tgk amani secara live neh.hehe..tight kaler pink tuh comey...seswai ngan amani.. =)

    BalasPadam
  4. bain : ajaklah miji dtg sg besi tgk amani;-)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email