Halaman

Isnin, 8 November 2010

Cik Warnida GiveAway

Cik Warnida GiveAway

Nama pemilik blog ni kalau sekali imbas kita tengok macam nama WARDINA...tapi bila tengok betul-betul nama dia WARNIDA

Kalau kita tengok banner GA dia ni aku rasa dia seorang yang ceria dan sukakan benda-benda yang cute kot...Banner dia ada Elmo (salah satu watak sesame street)...pastu ada sorang budak kecik yang cute, gajah yang pinky dan itik (ni watak kartun ape ek?)


kalau ikutkan tarikh buka dan tutup GA yang dia bagi ni...1/11/2010-1/12/2010..gabungan nombor 0,1 dan 2..nice number...senang je nak ingat....

Ape-ape pon tahniah diucapkan kepada pemilik blog ni kerana telah menyambut ulangtahun penubuhannya yang ke 3...(saya baru masuk 2 minggu..hehe)


GiveAway Semperna anniversary Blog

Syarat-syarat penyertaan... (copy dari blog Cik Warnida)

♥Jadi follower blog cik warnida klu tak nk pn tak pa
♥Copy pic kat ats ni....bt satu N3 psl GA cik warnida...
♥Kemudian klu dh bt 2 perkra d atas ni...komen N3 ni..tngl kn link yg korg bt..supaya sng supaya sng kerja cik warnida dan tag 3 kwan...untk N3 GA ni!!!....tu jer!!

So, aku nak tag...

Good luck!!!

2 ulasan:

  1. yeahhh tq ak sudi join GA ni
    kartun biru gajah ngn itik tu....cita kartun nama POCOYO...my superhero hihihi..yes!! sngt suka bnda2 cute hadiah yg nk bg pn cute tau so tunguuuuuuuuuu mn tau kamu ke yg dpt^_^

    BalasPadam
  2. harapnye sayalah pemenang bertuah tu..hehe..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email