Halaman

Rabu, 10 November 2010

Good Night & Sweet Dreams Contest






Nama : Shafiyyah Amani bt. Shaiful Nizam
Umur : 2 bulan


Picture ni ayah Amani yang amik. Memakai baju tido berlengan pendek...kaler pink putih..Masa ni dia asyik merengek nak tdo..Letak dalam bouncer pon still tak nak tdo. Pastu ayah dia pon meniarapkan dia...Mula-mula tu dia boleh angkat kepala dia, lama-lama dia letih...terus landing kepala dia atas tangan dia...Tulah..ayah dengan ibu suh tido tak nak..hehe...Lepas je ayah dia meniarapkan dia, terus dia tertido atas tilam dia yg kaler pink tu...Letihlah tu..hehe...Sayang Amani...


1 ulasan:

  1. tomeinya dia...dah copy dah pic..tq coz join & good luck dear!!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email