Halaman

Ahad, 28 November 2010

Hang Cangkul

Salam semua...
Harini dah hari Ahad..
Pagi tadi lepas breakfast kat kedai aku dengan husband singgah kat kedai hardware untuk membeli sesuatu..
Sesuatu barang yang dah lama kitorang idamkan nak beli...

Nak beli tapi tak terbeli-beli lagi...

Barang yang bertuah itu adalah..Scroll ke bawah...hihi
_
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


CANGKUL!!!

Haha..beli cangkul je..
Kitorang nak mencangkul lalang-lalang yang tumbuh subur bak daun serai kat keliling rumah kitorang..
Bukan main suka lagi dorang tumbuh kat keliling rumah aku..
Dari jauh nampak macam rumpun serai..
Mesti orang yang lalu BARU SEKALI depan umah kitorang cakap "Rajinnya tuan rumah ni tanam SERAI"
Tapi kalau dah lalu 2 3 KALI akan cakap "Bile lah tuan rumah nak potong rumput ni"
Ha..siap lah korang lalang-lalang...
Habitat korang akan aku musnahkan petang karang...
Bunyi macam kejam aje...wakakaka..

Hihi...So petang kang bermulalah operasi mencangkul...
Jadilah kami seperti HANG CANGKUL....

Ape aktiviti hujung minggu anda?


8 ulasan:

  1. sambil cangkul2 tu..leh eratkan hubungn dengan family kan...arini cadangnya nk stdy jer kak... :) huhuhu

    BalasPadam
  2. @azwa_amani
    hihi..tau xpe...bagus2 pegi stadi...budak2 kejenya kene stadi :-)

    BalasPadam
  3. ha bagus berbudi kepada tanah, hak tanah ialah pokok selain lalang betul x

    BalasPadam
  4. saya jaga amani je...xdapat g mane2 kakakku...

    BalasPadam
  5. huhu bgsnye xtvt di hujung minggu camni..mengeluarkn peluh umh pn bersih...

    BalasPadam
  6. @S..U..D..@..I..S
    ha'a...barulah sedap mata memandang...sori lalang...hihi

    BalasPadam
  7. @HaNTwO
    baguslah..pahala besa tu ko tlg jaga anak aku...hehe

    BalasPadam
  8. @cintatehO
    yang tukang cangkul husband akak..akak tukang tgk aje..huhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email