Halaman

Ahad, 14 November 2010

Pengadil apekah ini???

Semalam aku dengan husband tgk lah bola sepak Sukan Asia kat channel ASTRO...
Malaysia menentang China..
Kira hebat jugaklah Malaysia kan dapat masuk pusingan kedua Sukan Asia...
Kali terakhir Malaysia beraksi di pusingan kedua acara bola sepak Sukan Asia ialah pada tahun 1978 di Bangkok...
Hampir 32 tahun tu...kira kejayaan bersejarah lah ni...SYABAS MALAYSIA...
Tapi.....ada tapinya....Malaysia terpaksa bermain dengan lapan pemain 'ANGKARA' pengadil dari Australia, Williams...
Ape taknya..dia dengan sesuka hati mak ayah dia je bagi 3 player kita KAD MERAH...weng semacam je aku tgk pengadil tu..
Walaupun tak menang aku sebagai anak Malaysia nak ucapkan TAHNIAH kepada skuad negara sebab main dengan sungguh-sungguh...TAHNIAH!!!!







2 ulasan:

  1. salam perkenalan...
    tul 2...sy pun bangga nge pasukan kebangsaan kita semalam...tp apakan daya terpaksa berdepan nge pengadil yang gila KAD MERAH.pns la gak ati tgk muka pengadil 2.....

    BalasPadam
  2. ntahnye..pengadil tu weng lah agaknye...huhu...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email