Halaman

Isnin, 8 November 2010

Saya Mahu Watermark FREE dari elissmie.com

                                                       contoh watermark ellismie.com

Lawa tak watermark kat atas tu...Untuk lebih lanjut ape tujuan cop tu dibuat dengan menggunakan kaedah watermark...bolehlag jenguk kat blog Kak Eliss..Dia ni antara sifu aku dalam dunia blog..Credit to Kak Eliss..

Kak, nak mintak olong wat cop tu eh :-)

Nyatakan nama belog , warna dan font  yang anda inginkan pada Watermark FREE anda tu.Sila nyatakan font apa pada Nama belog dan font apa untuk Copyright Reserved © tu.

Nama blog : asmashaiful
Warna : sama macam kak elis lah...huhu
Font : pun sama macam kak elis (saya x nak nyusahkan akak memandangkan akak buat ni F.O.C,rasa segan pulak nak demand lebih..huhu)


Jangan lupa masukkan LINK-LINK berikut di dalam entri anda:
Saya dah masukkan kak eliss...
http://www.elissmie.com/2010/05/siapa-mahu-watermark-free.html
http://elissmiejunior.blogspot.com
http://mieeliss.blogspot.com/
http://akulahbathroomblogger.blogspot.com/

Time kasih kak eliss sebab ajar cara wat watermark tu... hidup kak eliss..hehe

2 ulasan:

  1. salam asmah, akak dah tak buat patern ni..patern dlm blog ajer..
    ni patern lama..

    akak emailkan yer, kalo ada menda nak adjust ckp laa..kaler ker apa ker..thanks

    BalasPadam
  2. oo..yeke?tanx ye kak...nanti kalau akak dah emelkan akak bgtau eh..tq so much... :-)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email