Halaman

Khamis, 2 Disember 2010

Jom tambah pendapatan dengan www.heartbeat.my

Perasan tak kat blog aku ada banner www.heartbeat.my???

Semalam aku terbaca satu entry di blog Miles of Smiles berkenaan dengan tajuk
selain Nuff & Churp2, me kumpul jugak duit dari HEARTBEAT

Kalau berminat korang boleh klik link kat atas tu... Boleh baca dengan lebih lanjut ape benefit yang korang boleh dapat kalau klik dan join www.heartbeat.my

Jangan risau..dia tak akan effect akaun Nuffnang kita...jom kita sama-sama register dan klik beramai-ramai :-)

1 ulasan:

  1. ko biar betul??? benda tu ade link ngan nuffnang ke?? kang nuffnang reject ko baru tau...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email