Halaman

Rabu, 1 Disember 2010

Telur lipas

TELUR LIPAS from google  

Haha..malam ni aku terasa nak post N3 pasal lipas pulak...
Sebab maghrib tadi ada sekor lipas lalu lalang kat umah aku..
Hai nasiblah ko lipas..kan dah kene sembur dengan husband aku..
Aku ni memang dari kecik sampailah besor memang anti gile dengan lipas..
Nampak je kelibat dia terus lah aku rasa resah gelisah...
Nak sembur takut dia terbang...
Nak bunuh pon aku takut dia terbang!!
So what can i do???
Dulu masa bujang-bujang bolehlah aku mintak tolong mak atau adik aku halau lipas tu..
Sekarang ni bile dah kawin terpaksa mintak tolong husband aku halau lipas..wakakaka
Aku harap nanti Amani tak takut dengan lipas...
Bolehlah Amani tolong ibu kan????kan??

Tapi aku suka tengok cite katun OGGY AND THE COCKROACHES...:-p

from google

9 ulasan:

  1. oggy selalu jer kene dgan teruk, padahal lipas tuh kecil jer.....darn!!

    BalasPadam
  2. eeee..geli kak..sy pun geli ngan lipas smpai tak tau nak ckp ape..hahaa..smpai sy pon wt entry pasal lipas..lau akak nk tau jugak gi sini..

    http://misyamissyou.blogspot.com/2010/08/fakta-dan-mitos-tentang-lipaseww.html

    hee..pomot lak :D

    BalasPadam
  3. eleh takat lipas tu aku ramas2 je kakak...xseksi la kalo takut lipas ;p

    BalasPadam
  4. bkn along pun takut lipas ker...dl dier yg slalu lari bl lipas terbang...huhuhu

    BalasPadam
  5. act sy takde la takut ngan binatang nih..tp lpas tgk entry kak ni ade tlur2 dia dah mula mremang tgkuk ni..geli!hehe

    BalasPadam
  6. @shapoji
    haha..tau xpe..nama je kucing...besar gedabak...tp selalu kene buli...kasihan...ngeh ngeh....

    BalasPadam
  7. @HaNTwO

    blahlah ko adik....cakap besar..wakakakaka

    BalasPadam
  8. @nyda
    opsss...haha..kantoi pulak...tp kira oklah..dia dah berani sikit dr akak :P

    BalasPadam
  9. @Atika Natasha
    akak dulu xtau pon sebiji telur lipas ni boleh menghasilkan bnyk anak lipas...uwaaaa....geli je..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email