Halaman

Sabtu, 6 November 2010

Aktiviti hujung minggu

Khamis malam, lepas Maghrib (4/11/2010) kami suami isteri telah sebulat suara bersetuju untuk balik kampung jumpe Amani...
Kampung aku? Ooo.. lupe nak bagitau..kampung aku kat Sungai Besi :-p 
Sekarang ni anak kami, kami mintak tolong nenek dia kat Sungai Besi jaga. Nanti bila dah dapat baby sitter kami bawak Amani datang Bandar Penawar yang sangat-sangat peacefully..hihi
Dalam pukul 1 pagi macam tu sampai lah kami kat Sungai Besi. Sampai-sampai je Amani dah tido...tak dapat nak main-main dengan dia..kene tunggu hari siang..uwaaaaaa

Jumaat pagi dalam pukul 10 pagi, kami anak beranak termasuk Amani bertolak balik pula ke Gemas (kampung suami). Masa kat highway kalau tak silap dekat ngan Seremban kot...tetiba jalan jem...Sebab Deepavali kot...tapi tengok kiri kanan kereta semuanya oarng Melayu yang drive..India bape kerat je...Nak tau sebab ape jem??? Rupe-rupenya ada orang kurang siuman kat tengah jalan...Lelaki tu pakai seluar pendek paras peha (agak seksi jugak). Dia duk tengah-tengah jalan. Orang sume perlahan kan kenderaan sebab takut dia langgar kereta dorang kot...huhu... Dalam pukul 1 petang sampailah kami kat Gemas....

Sabtu pulak kami pergi sedara kawin (sedara belah mak mertua) kat Rembau...Patu dalam pukul 530 kami bertolak balik ke Sungai Besi balik...pukul 730 malam tadi baru kami sampai.

Itulah sebabnya aku dah 2 hari tak tulis dalam blog..Tak sempat...hehe....Selamat berhujung minggu semua....








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email