Halaman

Selasa, 16 November 2010

Tak percayalah...

Huhu..harini aku terbaca satu blog dari salah seorang rakan blog aku...
N3 tu bagitau yang " Uncle Seekers Dedahkan Hubungan Cinta Rahsia Dengan Bekas Permaisuri Agong Siti Aishah "...
Aku tak percayalah....

Aku pon gi lah bukak website si Uncle Seekers...
Nak tengok betul ke tak cerita tu?? 
Bila aku dah bukak blog dia lagilah...uwaa..lagi aku tak percaya...
Bape kali dah aku gosok2 mata ni...huhu
Biar betul Uncle Seekers ni...
Ish...Aku tetap tak percaya...

Hanya Allah saje yang Maha Mengetahui...

Ape pendapat korang??? 

Untuk baca blog Uncle Seekers klik SINI



 

Salam Aidiladha

aidiladha card from en.google :-)

Salam...Selamat pagi kawan-kawan semua...
Tengah buat ape tu? Mesti ada yang tengah keje...Ada yang dah cuti...Ada yang dah sampai kampung..dan mungkin jugak ada yang tengah buat persiapan nak masa untuk hari raye esok...
Aku kat Pasir Gudang skang ni...Arini aku amik annual leave...Husband aku pulak koje...
Petang ni pas dia balik keje baru kitorang gerak balik ke Pontian..
Pontian tu umah Tok Mak aku (nenek belah emak)...
Kitorang berhari raye kat Pontian je...
Di kesempatan ni aku nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha kepada semua...


Marilah kita sama-sama berdoa agar kesemua jemaah haji kita dapat mengerjakan ibadah Haji dengan sempurna dan agar amal ibadat mereka diberkati Allah S.W.T...
Semoga mendapat haji yang mabrur dan selamat kembali ke tanah air dengan selamat :-)
Semoga satu hari nanti kita akan dapat mengikut jejak mereka untuk menunaikan ibadah haji...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email