Halaman

Sabtu, 27 November 2010

Cherating yang indah

23 Nov-25 Nov aritu aku kene attend meeting kat The Legend Hotel Resort yang dikhaskan untuk pegawai-pegawai ICT dari semua kolej komuniti...
Ni baru 1st time aku pegi...
Kalau bukan sebab meeting tak taulah bila dapat pegi...hihi
Aku takde tangkap gambar ape pon yang membuktikan aku dah sampai ke sana...
Tak sempatlah nak posing-posing..Lenkali lah...
Nanti aku nak pujuk husband aku pegi Cherating lah..nak bawak Amani sekali tengok laut...
Jom kita zoom picca kat bawah ni...Cantikkan??

The Legend Hotel Resort


Aku pegi sana naik kenderaan jabatan..
Dari Bandar Penawar ke Cherating makan masa dalam 5 jam jugak..
Bertolak pukul 9.30 pagi...sampai dalam pukul 2.30 petang...
Kitorang ikut jalan Mersing, Rompin ...
Kat area Rompin tu ternampak lah kelibat orang asli jalan-jalan kat tepi jalan raya...
Rumah dorang comel-comel aje..
Rasa macam teruja pulak...hehe...
Seronok sebenarnya jalan-jalan tengok tempat orang ni...

Masa hari kedua kat sana sempatlah orang kat sana bawak kitorang jalan-jalan pegi Kemaman..
Dekat je rupenya Cherating dengan Kemaman..dalam 20 minutes je!!
Aku sempatlah beli keropok ikan dengan sos keropok...
Nak nyinggah kedai lain tak dapat sebab hujan lebat masa tu...

Ape-apepun aku harap jadilah meeting yang dorang nak buat kat Mukah, Sarawak tu tahun depan..
Sambil meeting, sambil jalan-jalan...
Disamping dapat naik flight free dapatlah jugak tengok negeri orang...
SARAWAK jelah satu-satunya negeri kat Malaysia yang aku tak penah pegi...
Hopefully tahun depan dapat peluang ke sana....

Ape-apepun aku nak katakan Cherating memang cantik..
Thumbs up!!!
Sesuai untuk berbulan madu mahupun bercuti bersama keluarga... :-)
Jom cuti-cuti Malaysia...

Rozita Che Wan

DULU
 Waaa..lain nye muka Rozita Che Wan dulu-dulu...
Memamg tak perasan langsung...
Finalis Miss Malaysia tu...
Kalau ikut tarikh dalam cover Remaja tu...dalam Jun 2003..
 



(Sumber dari : Beatiful Nara)


SEKARANG
Sekarang muka dia dah bertambah cun melecun....i admire her beauty!!!

Foto from : Google

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email