Halaman

Ahad, 28 November 2010

Hang Cangkul

Salam semua...
Harini dah hari Ahad..
Pagi tadi lepas breakfast kat kedai aku dengan husband singgah kat kedai hardware untuk membeli sesuatu..
Sesuatu barang yang dah lama kitorang idamkan nak beli...

Nak beli tapi tak terbeli-beli lagi...

Barang yang bertuah itu adalah..Scroll ke bawah...hihi
_
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


CANGKUL!!!

Haha..beli cangkul je..
Kitorang nak mencangkul lalang-lalang yang tumbuh subur bak daun serai kat keliling rumah kitorang..
Bukan main suka lagi dorang tumbuh kat keliling rumah aku..
Dari jauh nampak macam rumpun serai..
Mesti orang yang lalu BARU SEKALI depan umah kitorang cakap "Rajinnya tuan rumah ni tanam SERAI"
Tapi kalau dah lalu 2 3 KALI akan cakap "Bile lah tuan rumah nak potong rumput ni"
Ha..siap lah korang lalang-lalang...
Habitat korang akan aku musnahkan petang karang...
Bunyi macam kejam aje...wakakaka..

Hihi...So petang kang bermulalah operasi mencangkul...
Jadilah kami seperti HANG CANGKUL....

Ape aktiviti hujung minggu anda?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email