Halaman

Khamis, 9 Disember 2010

Lalat vs Spider

Petang semalam aku tertengok sesuatu yang pelik kat atas katil aku...
Pelik pada aku jellah...hihi
Rupe-rupenya spider tengah mengangkut lalat..
Pergh..badan sama besar...tapi pelik pulak macam mane spider tu boleh kalahkan lalat..
Haha..aku ada amik gambar spider tu...tapi dapat tangkap dari jauh je..
Sebabnya bile nak dekatkan je kamera hp aku ni kat dia, terus dia lari...
Takut dengan aku kot...huhu
So, aku dapat tangkap dari jauh jelah... T_T
Sorry  tau kalau korang tak bape clear nak nengok gambar ni..
Ada sape-sape tau spider kaler kuning tu dari spesies ape?


Lamanya tak update blog!

Salam semua..
Wah..lamanya aku dah tak update blog..Traffic dah jatuh T_T
Aku sibuk bermain-main dengan anakku...
Yeaahhh..Nenek dan atuk Amani bawak Amani datang Bandar Penawar dari Ahad lepas sampi lah sekarang...
Barulah meriah rumah kami bile Amani ketawa dan nangis..

Selesai sudah aktiviti pindahkan barang ke Bandar Penawar..
Penat gila...Rasa macam nak tercabut lutut...
Special thanks to Cik Aminah dan Cik Ajis sebab sudi menolong kami berpindah..
Dan sudi jugak menolong kami menyewakan lori dengan harga yang sangat-sangat berpatutan kepada kami...
And special thanks kepada kawan-kawan husband aku En.Q dan En.Jijol sebab menolong kami mengangkat barang-barang yang ringan dan yang berat...(Kalau takde korang semua
tak taulah camne kami nak angkat peti sejuk!!!)

Ni mak ayah aku datang ni abis semua dia tolong kemaskan...
Waaa...i lap u emak dan abah...
Amani pon ada tolong kitorang jugak...
Dia tolong hiburkan kami dengan keletah dia...
Mmmmuaahhh...i lap u too Amani....

Tapi esok Amani dah nak balik umah moyang dia kat Pontian...
Sabtu pulak dia balik KL...
Sunyi baliklah rumah kami... T_T

Wajah terbaru Amani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email