Halaman

Jumaat, 18 Mac 2011

Amani is 7 months old

Yea...amani dah besar dah...
Yea...amani dah boleh meniarap sampai bergolek-golek depan almari..
Yea..amani dah pandai buat bunyi-bunyi yang boleh buat ibu gelak...
Yea..yang paling penting amani dah boleh makan solid food :)


10 ulasan:

  1. tahniah amani...abeyuyu sayang.. (abeyuyu : hepi beday to you dlm bahasa abg aniq)

    BalasPadam
  2. kejap je amani dah 7bln kan?cepat tol masa berlalu..hehe..

    BalasPadam
  3. dah 7 bulan dah?? kejap jek kan~

    BalasPadam
  4. wahh...anak ko nak same usia ngan anak aku la yekk....

    BalasPadam
  5. @Decader anak ko lahir bape hb?sape kakak?hehe

    BalasPadam
  6. @|| NaFiRaa || tau xpe...kak raa pulak nak dapat baby kedua dah :)

    BalasPadam
  7. @b.E.L.L.e nnt bain pon rasa mcm tu jugak :)

    BalasPadam
  8. @Ibu
    mekacih aunty rita ngan abg aniq :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email