Halaman

Khamis, 17 Mac 2011

Khas untuk Nurnayli Damia binti Azrol

Gambar dibawah aku hadiahkan pada anak kawan aku Siti Juraizah Binti Jumi..
Dia ni kawan sekolah rendah aku dulu..memang kat sekolah dulu kamceng lah...
Macam biasa..aku edit guna photoshop :)


4 ulasan:

  1. nak senang ,guna yang dah ada online :)

    http://www.widdlytinks.com/phototinks/boy-phototinks.php

    BalasPadam
  2. guna yg ade kt on9 jugak!! sebab x reti nak guna photoshop

    BalasPadam
  3. @|| NaFiRaa ||

    kak raa:hehe..fungsi lebih kurang sama je kak...cuma kita excited nak guna sbb baru balik kursus kan :P

    BalasPadam
  4. @e.l.i.s.s.m.i.e

    hehe...saje je nak test power...hahahah

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email