Halaman

Rabu, 6 April 2011

Tudnung Avicenna Boutique & Gallery dah sampai!!!

Wow...hari ini setelah berhempas pulas ...
Dan sedang ketika mata aku keletihan mengadap pc dari pagi ke petang, tetiba mata aku telah disegarkan dengan sesuatu yang aku tunggu-tunggu kehadirannya..
Yes...tudung syria yang aku order sebanyak 3 helai dari butik avicenna telah sampai ke tangan aku akhirnya...
Kos penghantaran menggunakan pos laju cuma berjumlah RM6 sahaja...(oklah tu kan...nak pegi Jalan TAR dah susah sebabnya saya dah duduk kat Johor T_T)
Aku sangat-sangat berpuas hati!
Next time dapat gaji saya order lagi :)

Kalau korang berminat silalah layari blog beliau :)







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email