Halaman

Khamis, 26 Mei 2011

Kami telah membeli kuali burger

Semalam saya dan little family saya pergi ke pasaraya Jiason untuk membeli-belah..(membeli belah lah sangat)
Disamping membeli keperluan wajib untuk amani iaitu susu Lactogen dengan pampers Pet Pet nya, kami jugak ada membeli barang lain..
Encik suami memujuk saya untuk membeli kuali burger berharga RM21.90...kata dia nak buat burger macam kat stall burger...
Macam best...tak lupe jugak untuk membeli daging burger Ramly, Mayonis sebenar, bawang goreng, kicap perasa Maggi Seasoning, dan Roti burger bertarikh luput 29 Mei...

So, Sabtu ni kita masak burger special lah ye bang...

1 ulasan:

  1. semangat ko asma nak masak burger. beli kuali yang besar tu ker?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email