Halaman

Jumaat, 27 Mei 2011

Shopping online lagi :)

Hari mendapat gaji adalah bersamaan dengan hari saya shopping online...
Hari ni dengan gumbiranya saya telah mendapat barang-barang yang telah diorder...
1st item:
Termos Snack Jar untuk amani dari myBBstore.com macam gambar kat bawah ni...senang saya nak bekalkan bubur panas yang saya masak pagi-pagi untuk makanan tengahari amani...so amani dapat rasa bubur yang fresh dan panas kat umah bb sitter dia :) Tanx to myBBstore.com :)
credit to google

credit to google
 
 


2nd items:
Saya membeli blouse muslimah dari Astana Boutique :)

Sekiranya berminat klik banner di bawah ye...saya nak tolong promote sebab blouse yang dijual cantik-cantik..

Astana Boutique






1 ulasan:

  1. alahai..comelnyer termos tuh..kiut sgt..hehe..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email