Halaman

Jumaat, 10 Jun 2011

Melepet again??

Semalam ketika dinner di luar bersama suami saya, saya telah berjanji untuk masak ikan kerapu goreng dan sayur bayam goreng untuk dinner malam ni...
Tapi nampaknya macam tak menjadi kenyataan je sebab saya pening kepala pulak sepanjang hari ni..
Confirm lah tak leh masuk dapur nak masak...
Haiyaa..inilah penyakit yang selalu menyerang saya ketika saya pregnant..
Kalau pening confirm melepet jelah jawabnya depan tv sambil membuat muka toya...
Petang kang saya singgah kedaibeli lauk untuk encik suami jelah nampaknya....
I'm sorry.... :(

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email