Halaman

Rabu, 21 September 2011

Hb saya dah naik!

Salam readers.
Pagi tadi saya pegi klinik lagi untuk amik darah dan check blooD pressure.
Memula nurse amik darah kat lengan kanan.
Darah tak kuar banyak.Tak cukup.
So kene cucuk lengan belah kiri pulak.
Kejap je picagari penuh...laju je darah kuar kat belah kiri.
Sebelum ni saya pernah donate darah 2 kali.
Dua-dua amik kat lengan kiri.
Mungkin sebab tu lengan kiri boleh supply banyak darah dari lengan kanan kot :P

Lepas tu nurse check hb saya.
Sekali terkejut ko.
11.4...honestly saya tak makan ubat ikut arahan nurse.
(Arahan nurse pil iron 4 biji sehari ).
Tapi memang  miracle lah tadi.
So next appointment saya pertengahan bulan depan...
Tak perlu lah lagi g klinik sebulan 2 kali.
Yahooooo!!!

1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email