Halaman

Rabu, 12 Oktober 2011

Dari Lactogen ke Anmum

Salam readers.
Korang dah bersarapan?
Saya sudah bersarapan bersama suami sebelum pergi ofis tadi.
Menu sarapan pagi ni adalah lauk ikan goreng sambal malam tadi :)

Pagi tadi masa call mak saya, amani masih tido lagi.
Rindunya kat dak tecik ni.
Hari-hari saya buat 3G melalui hp atuk dia.
Mujur ada teknologi 3G.... :)

Amani dah bertukar susu sekarang.
Dari Lactogen Langkah 3 kepada Anmum Essential Langkah 3.
So far so good lah dia minum susu Anmum.
Rasa susu ni macam vanila sikit...sedap :)
Untuk menyemak kandungan gula dalam susu anak anda klik sini.Korang bagi susu ape ye kat anak korang...?

credit to google

credit to google

4 ulasan:

  1. ngehngehngeh tak de anak lagi la kak..hee tapi susu ibu susu yg terbaik :) hehe

    BalasPadam
  2. xperlu nak semak coz sy xder anak mahupun adik kck..heheh..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email