Halaman

Sabtu, 1 Oktober 2011

Ibu amani jadi model pulak

Beberapa bulan sebelum kawin dulu (tahun 2009), saya dan gang-gang ofis saya telah dipelawa untuk menjadi model tak berbayar.
Sungguh...bukan senang nak jadi model.
Saya ni sampai tak tau dah nak posing macam mane.
Kalau posing beramai-ramai  tu xdelah segan sangat.
Kalau kene posing sorang-sorang tu yang den tak gomar....den ni tak gheti posing...haha...sungguh..den sangat segan bergambar di  khalayak ramai (thats why saya takde amik gambar outdoor masa wedding saya)
Kalau ada sorang je camera man takpe lagi.
Masa photoshoot tu berlangsung ada lebih dari 3 camera man yang amik gambar saya....uwaaa...rasa nak nangis.


Jom tengok hasilnya...(masa ni saya tengah slim lagi...huhu)






1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email