Halaman

Isnin, 3 Oktober 2011

Semalam saya dah scan baby saya

Salam readers.
Semalam saya pegi scan baby dalam perut ni bersama dengan encik suami kat Poliklinik Rozikin area Pasir Gudang.
Excited weh nak tau boboy ke gegurl ni...
Dan keputusannya....
Uwaaa...baby menelangkupkan badan dia...
Kepala dia dah kat bawah...
Montot dia terlangkup..
So tak dapat dipastikan lagi boboy ke gegurl.
Tapi...doc bgtau kalau tengok perut mungkin boboy.
Dan masa scan tu doc sekali imbas macam ternampak bebola boboy.
Doc kata mungkin boboy...tapi dia suh scan lagi nanti.
Frust betul kami masa tu...memang dik amani nak bagi surprise kat ibu ngan ayah dia kot.

Doc kata kandungan aku so far takde masalah.
Uri ok, baby pon ok.
Kepala baby pon dah ke bawah dah.
So bulan depan ibu dengan ayah akan berusaha lagi untu scan adik amani.. )

2 ulasan:

  1. tahniah tahniah asma.....
    akak kena berusaha lg klu nak dptkn gegurl....

    BalasPadam
  2. bestnye dgr kak asma citer pasal2 baby ni..nk jgakk..tp rs malu(takut) ag..ahakss

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email