Halaman

Khamis, 10 November 2011

Amani pandai buat ape sekarang?

Salam readers.
Lama sudah saya tak mengupdate blog ghupenya.
Idea nak menulis ada, tapi tak berapa nak ada masa nak buat N3.
Ceh..kononnya nak cakap dia sorang jelah bz ...hahaha

Raye kurban aritu saya, suami dan amani beraye kat Gemas.
Sekarang ni anak dara saya dah semakin pandai..kadang-kadang dia buat kelakar.
Rasa tak puas jumpe ngan amani.
Di saat saya tulis entry ni saya terbayang-bayang lagi kelincahan amani...miss u amani...

Meh saya listkan ape yang amani dah pandai buat sekarang :
  1. Since dia dah pandai jalan ni...pandai pulak dia tarik tangan sape-sape yang bawak dia jalan-jalan. Dia pulak yang pimpin kitorang.
  2. Aritu ayah amani beli kan kasut cap BATA yang berbunyi bila amani berjalan. Agaknye bunyi kasut tu perlahan sangat, dia pon hentak-hentak kasut tu.
  3. Amani dah pandai cakap nak kalau dia nak sesuatu. Contoh kalau dia nak makan kek ke...roti ke...dia akan cakap nak...Cute...:)
  4. Amani dah pandai suap orang yang suap dia makan.. :)
  5. Sekarang amani dah mula tdo lambat sebab asyik nak main je keje dia.
  6. Dah pandai panjat katil, meja solek, meja tv....dan berapa kali jatuh katil :(
  7. Amani tak boleh nak tengok ibu dan nenek dia pegang/dukung baby lain...dia jeles....nanti diapon nak mintak dukung jugak
  8. Amani dah pandai smack down budak sebaya dia atau budak yang lagi kecik dari dia..ish..camne nak
  9. dapat adik ni...risau ibu..hehe
  10. Amani suka berkawan ngan budak yang umur 3-4 tahun ke atas.
Sambung nanti ...:)

4 ulasan:

  1. mana dia belajar smack down orang nih?

    BalasPadam
  2. alahai..dh pandai amani yer..mesti comel klu tgk die suap org len kan..hehe

    BalasPadam
  3. hehehe...macam2 perangai dia..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email