Halaman

Rabu, 5 Januari 2011

Amani dan seat Sweet Cherry nye...

Salam semua..
Dah hari rabu dah hari ni ghupenya..
Dah dekat 2 minggu aku tak update blog rupenya...
Harini genap hari ke-3 amani dijaga baby sitternya Kak Liza..
Dan harini jugak genap hari ke-2 amani berjaya duduk kat car seat dia dan tak nangis..
Hari pertama je dia nangis..(sebab headrest membuatkan kepala amani macam robotlah ibu-kata Amani)...
So ibu mintak ayah tanggalkan headrest supaya kepala amani boleh bergerak bebas..
Dan hasilnya...amani tersenyum-senyum kerang duduk dalam seat tu..
(Amani rasa macam amani boslah ibu...-kata Amani)

Seat tu aku dengan husband beli kat Sogo masa 2 minggu lepas..
Konon-kononnya dapat harga murah..(kata year end sales)..
Tapi bila aku teliti harga satu persatu car seat kat situ..mak aih...
Berpinar mata...haha...Harga paling murah dah nak hampir sama ngan bayaran bulanan kereta aku..wakakaka
Ingat dapatlah harga  200...Ada tu ada..tp car seat yang harga macam tu kecik...amani dah tak muat dah kalau duduk dalam tu...
So terpaksa beli harga yang mahal sikit supaya amani lebih selesa...
Ibu dan ayah hadiahkan amani Sweet Cherry punye seat ye...:-)

So petang ni jom kita jalan-jalan lagi lepas ibu amik Amani ek...
Cayang amani...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email