Halaman

Khamis, 31 Mac 2011

Selamat Hari Lahir Kak Gha



Pada 31 Mac 1983 pada pukul tak tau pukul berapa lahirlah seorang puteri yang diberi nama Noor Azura Usof a.k.a Kak Gha..
Walaupon dia lahir sama ngan aku jangan ditanya kenapa aku panggil dia kakak...hehe
Berkenalan ketika studi kat UiTM Dungun dulu  kan kak Gha...
Suka bile dengar Kak Gha ketawa :)
Aku penah pegi umah dia dulu kat Felda Ketereh...dan baru aku tau makna 'kopek'  dalam bahasa Terengganu ketika beliau menerangkannya pada aku...

Semoga dirimu sihat selalu...dan berbahagia di samping en.hanafi setapa,anis nafisha dan baby yang akan tubik tak lama lagi...hehe
Dan terimalah kad dariku ini... :P

Bersarapan bubur nasi

Pagi tadi sebelum nak start enjin atau dalam erti kata lain memulakan kerja kitorang pon pegi Medan Selera kat area Bandar Penawar ni..
Menu pilihan pagi ni adalah bubur nasik..
Semangkuk besar tu...cuma berharga RM3..
Dah macam rupe makan tengahri dah aku tengok...

Bahan-bahan yang menjadi pilihan untuk dicampur adukkan dalam bubur tu ialah...telur masin+lobak asin+kangkung masak belacan..kicap takde pulak...makcik kedai tu lupe beli agaknye..
Fuhhh..memang terangkat...i love to eat bubur kangkung masak belacan very very much...
Memang sedap ar bubur kangkung masak belacan makcik tu...
Woi ape ni???kata makan bubur...hahaha
Asal lak tetiba kangkung masak belacan ni???

Thumbs up kat bubur kangkung masak belacan makcik tu...
Makcik..nanti saya datang lagi ek...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email