Halaman

Isnin, 4 April 2011

Zaman budok-budok

 Di kala aku tengah ketandusan idea nak update website kolej aku ni....aku pegilah godek-godel ext hardisk aku cari gambo lelama...
Gambar yang aku letak kat bawah ni semua nya gambar kat kampung aku Ayer Baloi..
22 Disember 2007 masa ni kalau tak salah aku raye haji...
Gambar ni kitorang amik lepas pakwe aku (suami aku yang sekarang ni) balik pasir gudang...
Gambar selepas puas mengontrol ayu depan pakwe....sampai naik kejang urat saraf...haha


Aksi terlampau bersama sepupu-sepupu. Kalau dorang tau aku letak gambar-gambar ni dalam blog aku jamin mesti dorang suh buang gambo-gambo ni.Maklumlah mereka-mereka semua dah menjadi anak dara...(saham tengah naik)

Angah, Along, Aku, Han, Apis

Sampai sekarang aku tak tau ape motif kitorang amik gambar macam ni

Ni semuanya gambar buang tabiat

Inilah gambar tokmak kami yang suka bergambar. Dia turut menjadi mangsa kerakusan kami.
Wah..dah macam dalam lirik lagu "Kalau Berpacaran'
 boleh pandang-pandang
jangan pegang-pegang
duduk regang-regang
bertambah sayang
biar malu-malu
biar segan-segan
kerna malu itu perisai orang beriman

Memang malu-malu habislah masa nak tangkap gambar ni. Maklumlah jarang jumpe..:P




Pengaruh tabiat membaca suami saya

Semalam, kami anak beranak jalan-jalan kat Jusco Tebrau.
Cadangnya nak pegi kedai buku.
Aku nak carikan amani ABC 123 yang tampal kat dinding tu.
Ape ar nama dia???hahaha...
Suami aku pulak memang dah hobi dia membeli buku...
Semalam em.suami beli buku "Saya Pun Melayu"..
Cover depan buku tu macam gambar kat bawah ni...
(Aku dah buat proposal kat en.suami supaya beli almari buku nanti...buku-buku beliau dah semakin banyak...rak tv dah tak mampu menampung buku-buku beliau :P )


ihsan dari google

Amani pulak ayah dia belikan ABC bergambar ngan 123 bergambar untuk lekatkan kat dinding..
Nampaknya amani suka bangat tengok gambar yang colourful kat kertas tu... :)

Akibat kepenatan berjalan, amani dengan ayah dia tertido bersama-sama kat dalam bilik lepas maghrib..
Dalam pukul 730 tuuu..
Ibu pulak selsema...tengok tv sorang-sorang je semalam..
Tengok ABP 2010....Kesian ibu....tak sape pedulikan ibu... :'(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email