Halaman

Rabu, 6 April 2011

Tudnung Avicenna Boutique & Gallery dah sampai!!!

Wow...hari ini setelah berhempas pulas ...
Dan sedang ketika mata aku keletihan mengadap pc dari pagi ke petang, tetiba mata aku telah disegarkan dengan sesuatu yang aku tunggu-tunggu kehadirannya..
Yes...tudung syria yang aku order sebanyak 3 helai dari butik avicenna telah sampai ke tangan aku akhirnya...
Kos penghantaran menggunakan pos laju cuma berjumlah RM6 sahaja...(oklah tu kan...nak pegi Jalan TAR dah susah sebabnya saya dah duduk kat Johor T_T)
Aku sangat-sangat berpuas hati!
Next time dapat gaji saya order lagi :)

Kalau korang berminat silalah layari blog beliau :)







Joomla! dan aku

Semalam aku tak sempat nak post ape-ape entry...
Ceh..bz sangat ke aku?
Hahaha....aku memang tak bz pon hari-hari T_T
Tengahri tadi aku baru pas hadirkan diri kat jamuan pot luck persatuan pekerja  kolej ni..
Unit aku dengan bermurah hatinya telah memberikan sumbangan makanan berupa 4 kotak aiskrim..
Tengok-tengok tadi lepas majlis selesai aiskrim semua abis licin..:)

Aku tengah pening update website kolej aku ni..
Pengarah dan minitkan pada aku penilaian laman web agensi kerajaan akan bermula april ni...
Aku tak nak jadi penyebab kolej ni dapat 0 bintang nanti...T_T
Aku tengah berhempas pulas mengupdate website sambil dibantu oleh encik google mencari tutorial...
Tulun...Tulun...Tulun...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email