Halaman

Khamis, 7 April 2011

Meeting oh meeting

Ada tak sesape kat sini suka masuk meeting?
Kalau ada sila beritahu...aku nak buat tabik spring...
Sejak aku bekerja kat tempat baru ni...kerap betul aku kene masuk meeting..
Tak sah kalau dalam sebulan tu takde... T_T
Macam tadi...aku diminta masuk meeting untuk memperjuangkan nasib unit ict...
Yes...sebab saya adalah ketua unit saya T_T
Aku rasa macam tidak percaya bila aku boleh menjawab soalan dengan begitu hebat sekali...hahahaha
Aku teringin nak jadi cool macam Usop Wilcha....
Tulun..tulun...tulun...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email