Halaman

Jumaat, 29 April 2011

Beli baju online dari MH Collections

Hari isnin haritu (hari dapat gaji) aku telah terorder 2 helai baju dari MH Collections..hehe...
Senang je...order online+bayar online+then tunggu posmen datang hantar :)
So pagi tadi aku dah dapat benda yang order tu ...
Kalau nak tengok ape yang aku order jom tengok gambar kat bawah ni..amacam...cantik tak?ngehngeh...
100% kain cotton :)

Gambar ihsan dari MH Collections

Gambar ihsan dari MH Collections
Aku dah lama sebenarnya nak cari tshirt labuh yang macam ni kat kedai-kedai..tapi susah...
Kalau ada pon lengan pendek....aku dahlah malas nak pakai inner...panas tu pakai 2 lapis...huhu...
Kalau ada pon aku terjumpa tshirt labuh lengan panjang yang design dia aku tak berkenan...fussy kah aku?
MH Collections ni baju dia cantik-cantik..design dia pon agak up to date...
So kalau korang pon antara orang yang tercari-cari tshirt labuh macam ni...
Dipersilakan untuk orang add facebook MH Collections ni...
Korang boleh klik kat sini untuk ke facebook dia...MH Collections..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email