Halaman

Sabtu, 6 Ogos 2011

Amani dengan sepupu-sepupu.

Shafiyyah Amani sebagai Pengerusi. Gambar credit to Cik Han.  (from fb)

Ammar Hakimi sebagai Naib Pengerusi. Gambar credit to Diba-ibu Hakimi  (from fb)

Maryam Qalesya Amni sebagai Setiausaha.Gambar credit to Angah-ibu Qalesya.  (from fb)


Amacam? ada persamaan tak muka dorang? Gambar-gambar kat atas ni gambar paling latest.Next year akan kuar sorang lagi ahli baru...hehe :)

Puasa hari ke 6

Alhamudulillah...syukur pada Allah kerana memberikan saya peluang untuk berpuasa hari ini.
Harini saya takde buat ape.
Kemas-kemas rumah....encik suami pula kije.
Sambil kemas umah saya amik nafas untuk duduk kejap.
Mak buyung semput...hihi.

Petang ni plan nak masak kari daging pulak untuk untuk encik suami.
Suh beli lauk kat bazar tak nak...dia cakap saya masak lagi sedap...huhu.
Mungkin dia nak rasa air tangan isteri dia kot...hihi.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email