Halaman

Isnin, 2 Januari 2012

Ahad, 1 Januari 2012

Our 2nd wedding anniversary cake


Entry ni agak basi dah ...anniversary saya dah lepas 29 Nov 2011 aritu dah..tapi saja je nak buatgak entry ni....sebelum ni xde kesempatan nak buat entry pasal kek ni...Red velvet cake from my husband....kek cantik..rasa pon sedap...Tanx my beloved husband :)

Bayi Januari 2012

Salam....sedar tak sedar harini dah nak masuk 38 minggu saya pregnant. Kalau ikutkan masa Amani dulu, masa 37 weeks 3 days saya dah bersalin....awal 16 hari dari EDD. Mak bidan@tukang urut saya pas bersalin nanti menjangkakan saya akan bersalin lagi awal dari EDD....nurse pon cakap mungkin awal sebab kepala baby mmg dah berada kat laluannya...patutlah sejak dua menjak ni saya nak jalan pon dah tak larat...nak duduk pon rasa x selesa..apetah lagi nak baring2...wait n see...Ape2pon saya mintak semua rakan-rakan mendoakan saya dan bayi yang akan dilahirkan nanti selamat.  :) Bayi saya akan lahir pada Januari ini....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email