Halaman

Sabtu, 14 April 2012

Dah start koje balik dah!

Minggu ni saya dah start bekoje balik.
Aiya..manyak tensi woo..rasa macam kejap je cuti 3 bulan.
2nd day masuk keje je, dah kene attend 2 meeting..(bunyi macam sibuk jekkkk)
Isu paling membosankan dalam meeting ADALAH untuk mengupdate boss pasal website.
Dari masa mengandung sampailah naik koje balik ni tak sudah2 kene update website.
Hari Jumaat pon ada meeting.
Meeting, meeting dan meeting lagi.
Tau jelah....cik senah ni tak suka meeting.
Dulu masa kat ofis lama saya hanya menjadi pak pacak je atau dalam erti kata lain tak masuk meeting pon xpe.
Maklumlah orang tak penting...sebab bos2 ada boleh tolong menjawab..:P
Bunyi macam bz mengalahkan wakil rakyat....KELAS KO JAH!!
Pastu bos bagitau nak anto saya attend kursus JOOMLA pulak.
Ok bos..saya pegi...demi mencapai website 5 bintang.... :P
Poyo!!!hehe
Dan rabu depan pulak kene terbang ke Sarawak pulak.
Sebab ada meeting LAGI!!
Mulalah terbayang dalam kepala ni...kenapa cuti bersalin 3 bulan je..bukan 30 BULAN...muehehehe...

2 ulasan:

  1. hehe..kalo cuti 30 bulan pon ..masuk2 kene keje jugakk..huhu

    BalasPadam
  2. hahahaaha... 30 bulan lagi haru nak masuk keje balik.. dah lama sgt cuti.. keje pon mesti byk jugak yg menanti~

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email