Halaman

Rabu, 26 September 2012

Victoria’s Secret Sheer Love Perfume

perfume idaman kalbu-picture by google



Walaweeei....akhirnya setelah menanti sekian lamanya.
Dapat jugak membeli perfume macam gambar kat atas nun dengan harga ehem ehem from my colleague..

Isnin, 17 September 2012

Still full breastfeeding lagi!

ihsan google

Tak sangka dah 8 bulan saya menyusukan Alya.
Setakat ni takde lagi campur dengan mana2 susu FM.
Rezeki Alya masih ada lagi untuk minum susu ibunya saje.
So dengan bangganya saya nak tepuk tangan untuk diri saya sendiri.
Chaiyok chaiyok Ibu Alya.. :)

Jumaat, 14 September 2012

Header Baru

header baru
Tengok header baru saya.
Comel bukan?
Sungguh perasan sekali...hehe
Saje je tukar header baru.
Guna photoscape aje sudah sebab header saya bukan susah sangat nak buat.
Cuba main ngan font dan color aje.
Pastu tepek gambar kucing dan gambar love.
Selesai sudah...

header lama

Header lama kelihatan tak sesuai dah sebab just mention nama Amani aje.(cer tengok gambar kat atas)
Suppose letak Ibu Amani Alya...dan BUKAN lagi Ibu Amani.

Gambar kucing kat belah kanan header baru tu saya dedicated untuk Amani sebab dia sangat suka kucing especially hello kitty.

Amacam..header baru ada gaya tak? :)
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email