Halaman

Rabu, 17 Oktober 2012

"Oh mak kau" versi Amani

"Oh mak ko"..
Terperanjat tak kalau kata-kata tu terkuar dari anak korang yang berumur 2 tahun?
Haha...si Amani ni lah..
Ada satu hari tu..tengah duk main2..barang mainan dia terlepas dari tangan dia.
Then terpacul lah statement tu dari mulut dia...
Dalam dua tiga kali jugaklah diacakap ayat tu..
Nak kata saya ni kaki latah tak jugak.
Haha...tak tau lah dia tu meniru sape cakap..
Comel je kan kalau budak kecik cakap camtu.. :)

Selasa, 16 Oktober 2012

Alya dh start minum susu campur...sedihnya :(

Diam tak diam Alya dah pun masuk 9 bulan.
Dia ni memang jenis tak banyak kerenah.
Ahad lepas Alya demam.
Diam je dia...tak mau main macam selalu ngan kakak Amani dia.
TAPI...makan...macam ORANG SIHAT.
haha..comel je..
harini saya bekalkan labu lenyek untuk makan kat taska.

Sungguh sedih..dalam keterpaksaan saya terpaksa bagi Alya minum susu formula.
Susu badan tak dapat nak menampung keperluan dia di taska.
Cuma kat rumah je saya bagi dia full bf....kalau kat taska terpaksalah minum susu fm.
SEDIH.....  :( cuma dapat full bf dia selama 9 bulan je...
Sekarang dia dah minum campur2 dah....

Isnin, 1 Oktober 2012

Amani dan Kimi

"Ani....."kata Kimi...padanhal patutnya kene panggil Amani...cute sungguh...
Gambar kat atas ni gambar anak buah saya Kimi ngan Amani....comel je...berborak bahasa budak2 sambil baca buku..cute...miss the moment :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email