Halaman

Selasa, 16 Oktober 2012

Alya dh start minum susu campur...sedihnya :(

Diam tak diam Alya dah pun masuk 9 bulan.
Dia ni memang jenis tak banyak kerenah.
Ahad lepas Alya demam.
Diam je dia...tak mau main macam selalu ngan kakak Amani dia.
TAPI...makan...macam ORANG SIHAT.
haha..comel je..
harini saya bekalkan labu lenyek untuk makan kat taska.

Sungguh sedih..dalam keterpaksaan saya terpaksa bagi Alya minum susu formula.
Susu badan tak dapat nak menampung keperluan dia di taska.
Cuma kat rumah je saya bagi dia full bf....kalau kat taska terpaksalah minum susu fm.
SEDIH.....  :( cuma dapat full bf dia selama 9 bulan je...
Sekarang dia dah minum campur2 dah....

4 ulasan:

  1. lama jugak tu dia menyusu badan. skang dia pun dah makan kan .

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha'a kak..dia dah start mkn dah...stok susu saya dah habis dah sebab selalu pegi kursus...huhu...takpe...next time untuk anak seterusnya i will do better ... :)

      Padam
  2. Alya minum banyak or susu badan x banyak??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alya dah start minum banyak....stok susu kita pon dah habis langsung...tu yg terpaksa topup susu fm...

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email