Halaman

Rabu, 22 Februari 2012

Kene tukar header ni

Salam.
Nampaknya saya dah lama tak bersiaran.
Saya telah melahirkan cahayamata kedua yang diberi nama Shafiyyah Alya pada 9 Januari 2012, 7.45 pagi di Hospital Sultan Ismail, Johor Bharu.
Bayi tahun naga orang kata.
Jangan tak tau, anak saya dilahirkan seberat 4.04kg, secara normal :)
Alhamdulillah syukur kepada tuhan...sangat mudah melahirkan.
Nanti saya akan bercerita experience saya bersalin 2nd baby pada entry yang lain ya...

Sepanjang berpantang 44 hari ni langsung takde mood nak menaip entry baru.
Padanhal kalau ikutkan banyak je boleh dicitekan kan kan kan.
Memandangkan saya dah mempunya dua cahayamata, so nampaknye kenelah tukar header kat atas tu.
Erm....tengah cari idea ni...huhu
Korang leh bagi cadangan tak?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email