Halaman

Rabu, 28 Mac 2012

Alya selsema dan batuk

credit to google


Masuk hari ni dah hari ke3 Alya selsema dan batuk.
Mujur Alya tak meragam.
Minum susu pon macam biasa.
Cuma saya kesian bila dengar Alya batuk agak kuat.
Hidung Alya pon xdelah sampai tersumbat, cuma dia kerap bersin.

Semalam bawak Alya g checkup kat klinik kesihatan.
Medical Assistant tu bagitau Alya tak demam.
Dia suh saya teruskan BF Alya.
Dia ada bagi ubat cairkan kahak dan multivitamin.
Tapi saya takde bagi pon pada Alya ubat-ubat tu.
Macam kecik sangat je nak bagi Alya.
Nurse kat situ pon ada bagitau tak payah bagi ubat kat baby dulu.
Bagi je bf...
Unless kalau semakin teruk, baru bawak g klinik balik.

Kalau nak baca lebih lanjut ape yang kita perlu buat kalau baby kita demam meh baca Anamarzablog.com dan  forum SusuIbu.com ye...

credit to google


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email