Halaman

Selasa, 12 Jun 2012

Bila Amani dan Alya balik kampung

Jumaat lepas kami 4 beranak balik Gemas.
Sudah berabad lama tak balik umah mertua.


Plannye nak bertolak pas balik keje.
Tapi ape kan daya...si Amani tu orang nak berkemas dia pon sibuk berkemas.
Uwaa...letih betul ibu dan ayah mengemas umah yang dah bersepah serupa macam tongkang pecah.
So dek kerana bz melayan kakak dan kenit, terpaksa lah bertolak lepas maghrib.

Saya duduk kat belakang dengan kakak dan kenit.
Alya duduk kat seat dia.
Amani pulak duduk sebelah ibunye.
Ayah pulak duduk depanlah kan..kalau tak sape pulak nak drive.

Rasa seronok pulak bawak our kids ni balik kampung.
Wah...baiknye anak² ibu.
Semuanya tido dengan aman damai dalam kete.
Takde pon sesi amuk sepanjang perjalanan...hehe...lega ibu :)
Saje nak ajar our kids jalan jauh² sikit.
Lagipon it's good for our kids to learn to adapt in different environment..

Next time kita buat percubaan balik KL pulak ye anak²ku.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email