Halaman

Isnin, 3 Disember 2012

Wishlist penutup tahun 2012

Tahun 2012 dah nak habis.
Rasa macam nak reverse tahun ke belakang balik sebab masuknya tahun 2013 menandakan umur saya dah mencecah 30!!!
*Benci....dah makin tua!
Tapi kadang² susa sebab orang tak percaya saya dah ada dua anak...muahaha..(perlu ke aku mention statement perasantan ni)
Well...bukan saya kata...orang kata...

Sejak bermenjak ni kepala saya asik lah terbayang kan nak bake Red Velvet Cake+Puding Roti dan Kek Oren(buat suami terchenta).
Mixer yang suami hadiahkan tahun lepas dah dekat setahun tak guna!
Huhu...teruk benar...haha

Angan² akan jadi kenyataan...kita tengok berjaya tak saya mencapai wishlist saya :P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email