Halaman

Rabu, 16 Januari 2013

Minyak gamat penyembuh ruam lampin

Harini saya nak kongsi pengalaman merawat ruam lampin.
Saya ni takleh tengok anak kene ruam...meremang bulu roma bila rasa kulit anak kita yang terkena ruam.
Walaupun ruam lampin ni bukan selalu kena kat anak kita, tapi bila dah terkena tu kesian sangat kan?
Asik menggaru je...

Baru² ni saya telah mencuba kaedah baru untuk merawat ruam lampin kat anak² saya.
Sebabnya saya try cream khas untuk ruam tak jalan.
So dah fade up saya dan husband try sapu minyak gamat.
Alhamdulillah..try kat kedua-dua anak berkesan.
Ruam dorang makin lama makin kering lepas disapu minyak gamat.

Anda pon boleh try juga :)

3 ulasan:

  1. minyak gamat senang nk dapat! murah plak tuh.. boleh cuba lepas nih.. tq..:)

    BalasPadam
  2. Memang banyak khasiat minyak gamat.. perlu ade di setiap rumah...

    BalasPadam
  3. a'ah myk gamat mmg bagus kan..;)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email