Halaman

Selasa, 1 Januari 2013

Pada Zaman Dahulu

Anak korang suka tak tengok kartun pada zaman dahulu.
Perghh..anakku yang berdua tu obses gila kat kartun tu.
1st time tengok ada gak saya ketawa terbahak².
Tapi kalau dah tengok berpuluh2 kali menguap jadinya...hahaha...
4 5 kali dvd player tu ulang  tayang kartun ni.
Kartun ni best dan tak bosan.
Tapi jadi bosan sebab 1 dvd ada 2 episod aje.


Tu dia..si kakak mengetuai si adik tengok kartun.
Macam² je anak² ibu ni... :)

3 ulasan:

  1. citer ape tuh?? x dapat cam ler..:)

    BalasPadam
  2. Salam Ibu Amani, saya Fuad dari Les' Copaque Production :D
    Thanks sebab tengok animasi ini, dan juga menulis entry pasal Pada Zaman Dahulu :)

    kitorang kat opis berbangga sbb berjaya mentertawakan anak-anak Ibu Amani :D, so harap teruskan menonton :) and kitorang akan sentiasa usaha yang terbaik untuk buat produk yang berkualiti :P

    boleh like facebook account padazamandahulu di www.facebook.com/padazamandahulu

    dan juga

    boleh subscribe youtube channel kami di youtube.com/lescopaque

    P:S> DVD volume 2 dah ada di pasaran sekarang :D

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email