Halaman

Selasa, 26 November 2013

Family Day @ Pantai Indah Seaview Resort


Wah..lama dah tak update blog.

Ok 3-4 November aritu aku sekeluarga berfamily day kat Pantai Indah Seaview Resort .

Enjoy gambar2 ni...Sorry gambar tak tersusun sebab ai ada penyakit MALAS...haha..
Pantai Indah Seaview Resort. Kami sewa 2 apartment..not badlah tempat ni..ada 3 bilik.

Ni pemandangan dari tingkat 7 bilik kami. Cantik kan?Anak-anak ai duk terjakun2 meninjau2 laut dari tingkat 7. 


Anak daraku bermain-main bersama Iman
Aktiviti malam hari..BBQ time. Hujan-hujan ni dapat makan BBQ memang masyuk. Namapk tak itu orang kuat pembakaran? Malam ni kami dengan sepuas-puasnya ikan caru, ayam, hotdog dan sotong. Time ni budak2 kecik semua dah selamat sampai London...kami makan sambil mendukung anak...Mendukung anak itu boleh membakar kalori...
Abah dan mak yang setia mendukung Amani. Stress gue ngan anak gue yang sorang ni. Asal nenek dia ada je mintak berdukung..haih lah anak...sian nenek kamu tu...
Nampak tak itu wajah riak perenang dua dari depan? Air berkicah2..eksen je lebih..
Walaupon nampak gaya macam monyet ni steady..tapi tak tergamak rasanya nak pegang monyet ni...nama pon binatang liar kan...
Nampak tak anak ai bertempek ngan cool fever?Boleh plak nak pegi bercuti dia demam panas..Sabar jelah anak ai ni..Ni gambar kat Bukit Melawati..Since suami ai sorang je tak penah pegi sini, so kami pon bawaklah dia jelalan ke sini..Suami ai kan pencinta sejarah...so haruslah datang tempat camni kan...Tersenyum kerang dia...
Inilah keluarga besar kami...adik ipar ai (wife pada adik bongsu ai) sedang mengandung sulung..11.12.13 ni due. Baby girl katanya.. Adik ipar ai yang sorang lagi (wife hafiz) pon telah berjaya menyandang gelaran mak buyung..dijangka bersalin tahun depan...Dan ai...akan menyusul 2015...tunggu...haha
Next time kita bercuti lagi ye..
Sebelum check in apartment kami berkelah kat Pantai Remis. Makan sambil menikmati keidahan alam.Masa ni masing-masing sponsor makanan dari rumah masing-masing. Family Adik ipar ai Diba sponsor nasik lemak 30 bungkus. Mak ai sponsor sambal sotong, nasik putih. keropok ikan dan karipap...Dan ai serta husband sponsor air mineral..  

Nampak tak itu?swimming pool..Niat nak berendam dalam pool ni memang hado..tapi apekan dayo..Sejak dah jadi mak budak ni...segan lak ai nak berendam dalam pool sebab takut terover dari budak2..Lagipon ai rasa badak air tu macam ada persamaan dengan diri ai...haha...


1 ulasan:

  1. bestkan bila bercuti ramai2 camtuh~
    kak gha tahun nih punye Famili gathering dh lepas dah.
    skrg tengah plan untuk famili gathering tahun depan.
    harap2 berjaya jugak cam tahun nih~

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email