Halaman

Selasa, 3 Disember 2013

Aktiviti seni untuk anak²

Memang menguji kesabaran mengajar anak menggunakan water color....Tapi ibu kamu ni sabar...(Dalam hati berapi2)..Cukup guna 3 helai kertas lukisan..Kita sambung lain kali..(Padan hal dah malas nak mengemas kecah2 yang anak2 buat)

Budak2 memang teruja pegang berus dan guna water color...Dorang rasa hebat bile dapat hasilkan lukisan macam Amani buat ni... Sila puji melambung-lambung terhadap karya seni anak anda walau pun tidak seseni karya Picaso..

Anak aku ni bile berseni beginilah hasilnya..Ok ibu maafkan kamu berdua sebab conteng buku klinik...

Si Alya ni memang pemakan orangnye...Aku bagi nasik lemak JE tak mau dia...Eksen ko ye nak..Tak padan besar tungau..Tunjuk sambal kat aku ko..Suruh aku gaul nasik lemak dengan sambal.. Mungkin ini kuat pedas ni kuat ke gen ayah nye..Nampak itu fesyen rambut layu setaman...Setia menemankan kakak Amani berseni...


2 ulasan:

  1. kak eliss memang x pernah beli water color kt nuha tapi byk jer lukisan dia dr sek guna water color :p save tenaga mak :p

    BalasPadam
  2. Kak Raa pon tak berani nak bagi Anis main watercolor.
    sampai skrg kak raa tak berani nak bagi dia guna. nape ntah.. tak yakin.. takut termasuk mulut.. hehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email