Halaman

Selasa, 1 Januari 2013

Pada Zaman Dahulu

Anak korang suka tak tengok kartun pada zaman dahulu.
Perghh..anakku yang berdua tu obses gila kat kartun tu.
1st time tengok ada gak saya ketawa terbahak².
Tapi kalau dah tengok berpuluh2 kali menguap jadinya...hahaha...
4 5 kali dvd player tu ulang  tayang kartun ni.
Kartun ni best dan tak bosan.
Tapi jadi bosan sebab 1 dvd ada 2 episod aje.


Tu dia..si kakak mengetuai si adik tengok kartun.
Macam² je anak² ibu ni... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email