Halaman

Sabtu, 30 Mac 2013

3 series...

3 series dah saya...
Dulu masa kecik2 menggatal nak merasa angka sweet 17...
Bila dah mencecah umur belasan tahun menggatal nak rasa umur 2 series...
Ha..amik ko...sekarang nak merasa pulak tak umur 4 series..?

Tapi kadang2 terbangga jugak sebab even umur dah mencecah 3 series ni, ada jugak orang tak sangka saya belum ada anak...
Yang paling best ada orang sangka saya student :P
Hihi...ini kisah benar...

Hahaha...melayang sekejap kat udara...

Oh..how time flies...
Anak saya dah ada dua dah...
Si Amani tu mulut macam bertih jagung.Dah pandai bercakap ayat2 yang panjang.
Comel je bila bercakap...
Pandai pulak dah menyanyi lagu Sayang nyanyian penyanyi  Indon-Shae.
Si Alya pulak boleh tahan tak nak mengalah ngan kakak Amani dia.
Sumbat je segala makanan semua dibedal.
Hai anak2...mencabar kesabaran betul.. :)
Ibu sayang kamu2...
Syukur ke hadrat tuhan kerana mengurniakan suami yang  bertanggungjawab kepada saya dan anak2.
Sayang kamu... (bila nak merasa dapat bunga sejambak ni?  :P )


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email