Halaman

Khamis, 20 Mac 2014

Entry pertama untuk tahun 2014

Assalamualaikum dan Salam Sayang muahhh muahh kepada pembaca2 blog ku kalau ada..hehe
Baru aku sedar ghupe2nya last update entry bulan disember tahun lepas.
Aiyaya...tak sedar rupenya masa berlalu begitu pantas.

Esok kami 4 beranak akan berholiday di Grand Lexis Port Dickson for 3 days 2 nights.
Agak-agak boleh tak dapat bilik cam gambar kat bawah ni nanti..haha...verangan.
Best gila ada pool depan bilik. privacy gile...nak jadi badak berendam or badak terapung pon tak jadi hal..
Nanti ai update lagi ok...tadaaa
source from google

1 ulasan:

  1. Waaaahhh... percutian mewah nampaknyeee..
    Sila lah update yer... bg kami cuci mata jugak. Hihihi

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email